ΙΚΤΕΟ «Εκηβόλος» ΑΕ

Σημασιολογία: «Εκηβόλος», στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το ομηρικό τυπικό επίθετο του Απόλλωνος στην Ιλιάδα. | ἑκηβόλος ~ ἑκάς (μακράν) + βάλλω, δηλαδή αυτός που στοχεύει σε μεγάλη απόσταση (μακροσαγιτάρης, που ρίχνει μακριά τα βέλη του).

Λίγα λόγια

Η εταιρεία μας συγκροτήθηκε το 2008 και ξεκίνησε την λειτουργία στις 3 Μαρτίου του 2009. Ο εξοπλισμός μας τεχνολογίας αυτόματες γραμμές ελέγχου οχημάτων και δίκυκλων, με αυτόματη μηχανογράφηση και απευθείας σύνδεση με το Υπουργείο Μεταφορών. Το δυναμικό της πλαισιώνεται από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

Η ομάδα των τεχνικών μας υπαλλήλων αποτελείτε από μηχανολόγους μηχανικούς ανώτατων σχολών, οι οποίοι είναι ελεγκτές πιστοποιημένοι από το κράτος, με υποχρεωτική συνεχή παρακολούθηση τακτικών κρατικών σεμιναρίων, όπου κάθε χρόνο περνούν από επιθεώρηση για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία - Κωδικός ΙΚΤΕΟ «Εκηβόλος» ΑΕ - «217»
Διεύθυνση Άγιος Γεώργιος Ιστιαίας
Ταχυδρομικός κώδικας 34200
Αρ. Μ.Α.Ε. 64179/12/Β/07/30
ΑΦΜ 800201543
ΔΟΥ Χαλκίδας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 22260 55022
Λήψη Λογοτύπου εταιρείας Συμπιεσμένο αρχείο


Κτιριακές εγκαταστάσεις

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ βρίσκονται σε μια καταπράσινη έκταση 4200㎡ στην περιφερειακή οδό της Ιστιαίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο 358㎡ σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που καθιστούν τον έλεγχο του οχήματός σας απόλυτα αξιόπιστο, ασφαλή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Εκτός από το χώρο ελέγχου και τα γραφεία, υπάρχει και η κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής, με δωρεάν καφέ αλλά και σύνδεση στο διαδίκτυο, απ' όπου έχετε οπτική επαφή με το όχημά σας καθ' όλη την διάρκεια του ελέγχου. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) , και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Χορηγίες

Η εταιρεία μας προσπαθώντας να στηρίξει στην τοπική κοινωνία είναι δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής όποτε και όπου μας ζητηθεί, είτε διαθέτοντας το χώρο και τις υπηρεσίες ελέγχου αφιλοκερδώς, ή μέσω χορηγιών σε τοπικές εκδηλώσεις αλλά και αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Ψάχνεις κάτι άλλο;

Δοκίμασε την μηχανή αναζήτησης, και βρες γρήγορα αυτό που αναζητάς στην ιστοσελίδα μας.


Το προσωπικό μας

Το δυναμικό μας αποτελείτε από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τεχνικών ελέγχων. Η ομάδα των τεχνικών μας υπαλλήλων αποτελείτε από μηχανολόγους μηχανικούς ανώτατων σχολών, οι οποίοι είναι ελεγκτές πιστοποιημένοι από το κράτος, με υποχρεωτική συνεχή παρακολούθηση τακτικών κρατικών σεμιναρίων, όπου κάθε χρόνο περνούν από επιθεώρηση για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Μήτρου Δημήτριος

Τεχνικός Διευθυντής

Γερονικολός Σπυρίδων

Ελεκτής οχημάτων

Σιρπτσιόγλου Αθανάσιος

Ελεκτής οχημάτων

Τσεκούρα Μαρία

Γραμματεία


Εκηβόλος ΑΕ Καιρός: ΙΣΤΙΑΙΑ