ΙΚΤΕΟ «Εκηβόλος» ΑΕ

Σημασιολογία: «Εκηβόλος», στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το ομηρικό τυπικό επίθετο του Απόλλωνος στην Ιλιάδα. | ἑκηβόλος ~ ἑκάς (μακράν) + βάλλω, δηλαδή αυτός που στοχεύει σε μεγάλη απόσταση (μακροσαγιτάρης, που ρίχνει μακριά τα βέλη του).

Λίγα λόγια

Η εταιρεία μας συγκροτήθηκε το 2008 και ξεκίνησε την λειτουργία στις 3 Μαρτίου του 2009. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας αυτόματες γραμμές ελέγχου οχημάτων και δίκυκλων, οι οποίες πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που ορίζει ο νόμος, και την άριστη αυτόματη μηχανογράφηση με απευθείας σύνδεση με το Υπουργείο Μεταφορών για άντλιση και αποστολή των απαραίτητων δεδομένων ελέγχου.

Το έμψυχο δυναμικό μας αποτελείτε από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση στον χώρο ελέγχου των οχημάτων. Αναλυτικότερα η ομάδα των τεχνικών μας υπαλλήλων αποτελείτε από μηχανολόγους μηχανικούς ανώτατων σχολών, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι ελεγκτές από το κράτος, έχουν υποχρεωτική και συνεχή παρακολούθηση τακτικών κρατικών σεμιναρίων, και κάθε χρόνο περνούν από επιθεώρηση για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία - Κωδικός ΚΤΕΟ ΙΚΤΕΟ «Εκηβόλος» ΑΕ - «217»
Διεύθυνση &
Ταχυδρομικός κώδικας
Άγιος Γεώργιος Ιστιαίας
Ιστιαία, TK34200 Εύβοια
Κωδικός Αρθ. Δραστηριότητας 71201400
Aρ. Γ.Ε.ΜΗ. 46498822000
ΑΦΜ 800201543
ΔΟΥ Χαλκίδας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 22260 55022
Λογότυπο εταιρείας Λήψη συμπιεσμένου αρχείου


Κτιριακές εγκαταστάσεις

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ βρίσκονται σε μια καταπράσινη έκταση 4200㎡ στην περιφερειακή οδό της Ιστιαίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο 358㎡ σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που καθιστούν τον έλεγχο του οχήματός σας απόλυτα αξιόπιστο, ασφαλή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Εκτός από το χώρο ελέγχου και τα γραφεία, υπάρχει και η κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής, με δωρεάν καφέ αλλά και σύνδεση στο διαδίκτυο, απ' όπου έχετε οπτική επαφή με το όχημά σας καθ' όλη την διάρκεια του ελέγχου. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) , και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Χορηγίες

Η εταιρεία μας προσπαθώντας να στηρίξει στην τοπική κοινωνία είναι δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής όποτε και όπου μας ζητηθεί, είτε διαθέτοντας το χώρο και τις υπηρεσίες ελέγχου αφιλοκερδώς, ή μέσω χορηγιών σε τοπικές εκδηλώσεις αλλά και αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Διαδώστε την σελίδα μας μέσω:

Το προσωπικό μας

Το δυναμικό μας αποτελείτε από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τεχνικών ελέγχων. Η ομάδα των τεχνικών μας υπαλλήλων αποτελείτε από μηχανολόγους μηχανικούς ανώτατων σχολών, οι οποίοι είναι ελεγκτές πιστοποιημένοι από το κράτος, με υποχρεωτική συνεχή παρακολούθηση τακτικών κρατικών σεμιναρίων, όπου κάθε χρόνο περνούν από επιθεώρηση για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Μήτρου Δημήτριος

Τεχνικός Διευθυντής
Αρ.Πιστ 0930

Γερονικολός Σπυρίδων

Ελεγκτής οχημάτων
Αρ.Πιστ 1693

Σιρπτσιόγλου Αθανάσιος

Ελεγκτής οχημάτων
Αρ.Πιστ 1237

Τσεκούρα Μαρία

Γραμματεία
-