Α.Ε.
 
   
 
Αρχική > Κοστολόγιο Κυριακή, 20 Μαΐου 2018    
   
Το κάθε όχημα που επρόκειτο να περάσει ΚΤΕΟ έχει και το δικό του κοστολόγιο το οποίο θεσπίζετε από το νόμο. Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται σε οχήματα τα οποία δεν είναι ληξηπρόθεσμα, ούτε τείνουν ειδικών περιπτώσεων.

• Ο πελάτης πρέπει να έχει υπ’όψιν του πως οι εμφανιζόμενες τιμές μπορούν να αλλάξουν με εντολή του υπουργείου ανά πάσα στιγμή. Αν και η ιστοσελίδα μας ενημερώνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνά μας, για επιβεβαίωση του εκάστοτε κοστολογίου.

Το ΙΚΤΕΟ Ιστιαίας "Εκήβολος ΑΕ", παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις τις τεχνολογίας, υποστηρίζει θερμά τις νέες ιδέες με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Αποφασίσαμε να γίνουμε το πρώτο και προς το παρών το μοναδικό ΚΤΕΟ στην Ελλάδα στο οποίο έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε ακόμα και με το ψηφιακό νόμισμα BitCoin, στην ανάλογη τρέχουσα ισοτιμία† € (EUR) ⇒ ฿ (BTC), στη διεύθυνση:
       » 1E3kdq5wyWUBQ2g7up7N8zqNeKr1u77d6H «Υποσημείωση
    * Μπορείτε να προσέλθετε στο ΚΤΕΟ για εκούσιο (προαιρετικό) έλεγχο σημείων (βλ. Εκούσιος Έλεγχος) ανά πάσα στιγμή εφόσον εσείς το θεωρήσετε απαραίτητο ή για προληπτικούς λόγους. Ανά σημείο ελέγχου το κόστος ανέρχεται στα 6.00 €, ενώ ο έλεγχος σε όλα τα σημεία κοστίζει μόνο 25.00 €.

  ** Μεμονωμένα για οχήματα, το κόστος της έκδοσης Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ) είναι 10.00 € (βλ. Κ.Ε.Κ.)


 
  Κόστος ανά κατηγορία
• Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης (ΕΙΧ):
   Το κόστος ανέρχεται στα 60 €
• Εκπαιδευτικά και Ταξί (ΕΔΧ):
Το κόστος ανέρχεται στα 45 €
• Φορτηγά Ιδιωτικής και Δημόσιας Χρήσης (ΦΙΧ & ΦΔΧ):
   Το κόστος ανέρχεται στα 70 €
• Δίκυκλα:
   Το κόστος ανέρχεται στα 30 €
• Κόστος Επανέλεγχου:
   Χωρίς χρέωση
• Εκούσιος Έλεγχος:
   Το κόστος ανέρχεται στα 25 € (6 € ανά σημείο)*
• Ειδικός Έλεγχος Υγραερίου:
   Το κόστος ανέρχεται στα 80 €

Από 1/Ιαν/2011, μαζί με τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας και την έκδοση του ΔΤΕ (Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου), στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνετε και η Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων** (ΚΕΚ) η οποία είναι ενσωματωμένη στο ΔΤΕ.


  Διευκρινήσεις
• Τα ληξηπρόθεσμα οχήματα επιβαρύνοντε με πρόστιμο το οποίο επιβάλλεται βάση νόμου υπο την μορφή επιπρόσθετου παραβόλου υπέρ του δημοσίου. Όλα τα ΚΤΕΟ υποχρεούνται για την άμεση είσπραξη και απόδοσή τους στο Δημόσιο. Το ΙΚΤΕΟ μας, εχει προμηθευτεί παράβολα από την τοπική εφορία προς εξυπηρέτηση των πελατών. Η πληρωμή τους γίνεται στην γραμματεία και το παραστατικό ελέγχου συνοδεύεται με το παράβολο του Δημοσίου. Το ποσό των παραβόλων καθορίζεται από τις ισχύουσες νομοθεσίες. Ενδεικτικά ποσά και περισσότερες διευκρινήσεις θα βρείτε στη σελίδα μας Πρόστιμα Ληξηπρόθεσμων Οχημάτων.


 Πληροφορίες: Ι.ΚΤΕΟ - ΙΣΤΙΑΙΑΣ

 Ωράριο Λειτουργίας:
    Δευτέρα εως Παρασκευή
    8:00 - 15:00
    Σάββατο
    8:00 - 14:00

 Έλεγχος με ραντεβού:
    (+30) 22260 55022
    (+30) 22260 55002 (FAX)
    (+30) 6948 107387

 Διεύθυνση:
    Περιοχή Αγ. Γεωργίου
    Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού
    Τ.Κ. 34200, Β.Εύβοια

 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:
    info[@]ikteo-istiaias[.]gr

 Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
   ικανοποίησης πελατών
   
 
   1E3kdq5wyWUBQ2g7up7N8zqNeKr1u77d6H    †Η ισοτιμία αυτή την στιγμή είναι: 1.00 ฿ (BTC) ⇒ € (EUR)
© 2009 - 2018 ikteo-istiaias.gr, designed by GF