Α.Ε.
 
   
 
Αρχική > Ι.ΚΤΕΟ > Πότε Περνάω; Κυριακή, 20 Μαΐου 2018    
   
Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος - Α.Τ.Ε.
Ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος για καινούρια επιβατικά ΙΧ και φορτηγά έως 3,5 τόνους πραγματοποιείται μετά την πάροδο τεσσάρων (4) ετών από την ημερομηνία έκδοσης της 1ης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. Τα περιθώρια ελέγχου από την ημερομηνία αυτή είναι τρείς εβδομάδες νωρίτερα και μία εβδομάδα μετά.

* Σε περίπτωση που ο πελάτης για κάποιο λόγο θέλει να περάσει από τεχνικό έλεγχο το όχημά του νωρίτερα από τις ανωτέρο ημερομηνίες αυτό γίνεται με την συμπλήρωση μιας υπεύθυνης δήλωσης που του δίνεται από την γραμματεία του ΙΚΤΕΟ.

Περιοδικός Τεχνικός Έλεγχος - Π.Τ.Ε.
Η συχνότητα του Περιοδικού Τεχνικού Ελέγχου για επιβατικά και φορτηγά έως 3,5 τόνους είναι κάθε δυο (2) χρόνια μετά τον αρχικό έλεγχο, ενώ για ταξί, εκπαιδευτικά και ασθενοφόρα, ο περιοδικός έλεγχος πραγματοποιείται κάθε (1) χρόνο.


Επισήμανση: Σε περίπτωση διαπίστωσης σοβαρών ελλείψεων κατά τον έλεγχο (αρχικός ή περιοδικός) ο ιδιοκτήτης του οχήματος υποχρεούται να αποκαταστήσει τις σοβαρές ελλείψεις και να το προσκομίσει μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στο Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) που του έχει δωθεί. Συνήθως το διάστημα αυτό (εξαρτώμενο από τις ελλήψεις) είναι είκοσι (20) ημέρες. Σε περίπτωση εκτεταμένων επισκευών ο Τεχνικός Διευθυντής του δικτύου μας μπορεί να δώσει παράταση δέκα (10) ημερών από την λήξη του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου.
 
  Ανά Κατηγορία Οχήματος

Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης (<3,5tn), περνούν Α.Τ.Ε. μετά απο 4 χρόνια απο την ημερ/νία 1ης άδειας κυκλοφορίας και Π.Τ.Ε. κάθε 2 χρόνια.

Ταξί και Εκπαιδευτικά, περνούν Α.Τ.Ε. μετά απο 1 χρόνο απο την ημερ/νία 1ης άδειας κυκλοφορίας και Π.Τ.Ε. κάθε 1 χρόνο.

Φορτηγά (<3,5tn) περνούν Α.Τ.Ε. μετά απο 4 χρόνια απο την ημερ/νία 1ης άδειας κυκλοφορίας και Π.Τ.Ε. κάθε 2 χρόνια.

Φορτηγά (>3,5tn), (θα ενημερωθούμε από το Υπουργείο για το νομικό πλαίσιο στο προσεχές διάστημα).

Δίκυκλα, καλούνται να περνούν Α.Τ.Ε. με βάση την έκδοση 1ης άδειας κυκλοφορίας στις ημερ/μηνίες που αναγράφονται στον χρονολογικό πίνακα. Πρόσκληση δικύκλων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας [1] [2]

Πληροφορίες για την Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) θα βρείτε εδώ.  Πρόγραμμα Υπολογισμού
Θέλατε ένα γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο για να ενημερωθείτε πότε πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ. Έτσι και εμείς δημιουργήσαμε μια ειδική φόρμα χρονολογικού υπολογισμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ ή στο κίτρινο "post it" που βρίσκεται σε κάθε σελίδα μας. Δώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται και θα ενημερωθείτε άμεσα.
 Πληροφορίες: Ι.ΚΤΕΟ - ΙΣΤΙΑΙΑΣ

 Ωράριο Λειτουργίας:
    Δευτέρα εως Παρασκευή
    8:00 - 15:00
    Σάββατο
    8:00 - 14:00

 Έλεγχος με ραντεβού:
    (+30) 22260 55022
    (+30) 22260 55002 (FAX)
    (+30) 6948 107387

 Διεύθυνση:
    Περιοχή Αγ. Γεωργίου
    Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού
    Τ.Κ. 34200, Β.Εύβοια

 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:
    info[@]ikteo-istiaias[.]gr

 Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
   ικανοποίησης πελατών
   
 
© 2009 - 2018 ikteo-istiaias.gr, designed by GF