Νέα & ενημερώσεις

Από εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις γύρω από το όχημά σας και όχι μόνο! Όλες οι ενημερώσεις μας δημοσιοποιούνται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μας, για αυτό ακολουθήστε μας και στο social media της επιλογής σας.

 • 0 Δημοσίευση ισολογισμών

  • Γενικά
  • από ΙΚΤΕΟ Εκηβόλος
  • 04-06-2013
  5.00 of 3 ψήφοι

    Το Ι.ΚΤΕΟ Ιστιαίας Εκηβόλος Α.Ε. σύμφωνα με την εφαρμογή της "Νόμος 4072 ΦΕΚ:86Α´ - 11/4/2012" νομοθεσίας και την άμεση εναρμόνισή της με αυτή, δημοσιεύει τους ισολογισμούς της στην επαγγελματικήτης ιστοσελίδα. Οι ΑΕ, οι ΕΠΕ και οι ΙΚΕ (σύμφωνα με τα άρθρα 43 του Ν.2190/1920, 22 του 3190/1955, το 98 του Ν.4072/2012 και 16 του Ν.4308/2014) υποχρεούνται σε υποβολή και δημοσίευση στο ΓΕΜΗ οικονομικών καταστάσεων που περιλαμβάνουν:  Ισολογισμό Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης Προσάρτημα  Έκθεση Διαχείρισης και Έκθεση Ελέγχου  (Όπου απαιτείται σύμφωνα με τον Ν. 4336/15) Σημειώνεται ότι: Με βάση το άρθρο 16 Ν.4308/2014, το περιεχόμενο των χρηματοοικονομικών καταστάσεων, ποικίλει ανάλογα με την οντότητα (Μεγάλη, Μεσαία, Μικρή & Πολύ Μικρή), που κατατάσσεται η κάθε επιχείρηση. Επομένως, οι μεσαίες επιχειρήσεις υποβάλλουν επιπλέον και Κατάσταση Μεταβολών Καθαρής Θέσης και οι Μεγάλες υποβάλλουν επιπλέον και Κατάσταση Μεταβολών Καθαρής Θέσης και κατάσταση Χρηματοροών. Δείτε του ισολογισμούς μας εδώ.

 • 0 «ΙΚΤΕΟ Εκηβόλος ΑΕ» Το πρώτο ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που δέχετε Bitcons

  • Γενικά
  • από ΙΚΤΕΟ Εκηβόλος
  • 19-04-2013
  5.00 of 3 ψήφοι

    «ΙΚΤΕΟ Εκηβόλος ΑΕ» Το πρώτο ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που δέχετε Bitcons Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της τεχνολογικής ανάπτυξης του κλάδου των ΙΚΤΕΟ στην Ελλάδα, υιοθετεί και προωθεί νέες και πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις, όσον αναφορά την τεχνολογική πλευρά των ελέγχων των οχημάτων αλλά και την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στα πλαίσια αυτά και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της εποχής μας το ΙΚΤΕΟ Ιστιαίας είναι το πρώτο ΙΚΤΕΟ στην Ελλάδα στο οποίο οι πελάτες του θα μπορούν να πληρώνουν για τις υπηρεσίες του με Bitcoins! Δείτε μερικές κοινοποιήσεις της εταιρείας μας στο διαδίκτυο. tovima.gr bitcoinx.gr crypto-markets.gr istiaianews.blogspot.com goranitis.wordpress.com neaselida.gr ereportaz.gr weacceptbitcoin.gr kourdistoportocali.com ksilodom.wixsite.com mononews.gr ksilodom.wixsite.com itspossible.gr insomnia.gr

 • 0 Νέα παράταση για των τεχνικό έλεγχο δικύκλων

  5.00 of 3 ψήφοι

    Σήμερα 8 Απριλίου το πρωί υπογράφηκε νέα παράταση για τα δίκυκλα της Περιφερειακή Ενότητας Ευβοίας. Την παράταση υποχρέωσης προσέλευσης για τεχνικό έλεγχο όλων των δικύκλωνμοτοσικλετών ανεξαρτήτως κυβισμού, στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεταιως διεύθυνση κατοικίας η ως έδρα της επιχείρησης η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΕΥΒΟΙΑΣ μέχρι 10-5-2013. Μετά την υπογραφή της παρούσας οι δίκυκλες μοτοσικλέτες που θα αντικαταστήσουν τιςπινακίδες τους, υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με το προηγούμενοαριθμό κυκλοφορίας τους. Όσες δίκυκλες μοτοσικλέτες ταξινομηθούν μετά την υπογραφή της παρούσας, ωςκαινούργιες, υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο μετά από τέσσερα έτη από τηνημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας με προθεσμία από τρεις εβδομάδες πρινέως μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή. Ο κάτοχος οχήματος ο οποίος δεν το προσκομίζει για τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο εντόςτης καθορισμένης ημερομηνίας τιμωρείται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Δείτε την απόφαση εδώ.

 • 0 Nομοσχέδιο για τα ανασφάλιστα οχήματα

  5.00 of 3 ψήφοι

    Nομοσχέδιο για ανασφάλιστα οχήματα Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ανασφάλιστα οχήματα: Αυστηρές ποινές για όσους έχουν ανασφάλιστα τα οχήματα τους προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Δείτε περισσότερα εδώ.

 • 0 Υποχρεωτική λήψη φωτογραφικού υλικού

  5.00 of 3 ψήφοι

    Υποχρεωτική λήψη φωτογραφικού υλικού Υποχρεωτική λήψη φωτογραφικού υλικού από 3/1/2013 με έγχρωμες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΤΕΟ και θα αποστέλλονται αυτόματα στο υπουργείο μεταφορών. Όλα τα δημόσια – περιφερειακά και ιδιωτικά ΚΤΕΟ πρέπει να αποστέλλουν καθημερινά και το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό για κάθε ελεγχόμενο όχημα (αριθμός πλαισίου, αριθμός κυκλοφορίας κ.λπ.), μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών του υπουργείου, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπέγραφε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Υποδομών Σταύρος Καλογιάννης για τους όρους και τις προϋποθέσεις συνέχισης της λειτουργίας τους. « Η εγκατάσταση φωτογραφικών συστημάτων ενισχύει τα θέματα διαφάνειας και αντικειμενικότητας κατά τον τεχνικό έλεγχο παρέχοντας, σε καθημερινή βάση, οπτικοποιημένα τα στοιχεία των οχημάτων κατά την ελεγκτική διαδικασία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. Επιπλέον, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 τα δημόσια – περιφερειακά και ιδιωτικά ΚΤΕΟ οφείλουν να έχουν συνδεθεί μηχανογραφικά με το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Υποδομών, προκειμένου να αποστέλλουν καθημερινά τα απαραίτητα στοιχεία ελέγχου, για κάθε ελεγχόμενο όχημα, στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου. Εάν δεν το κάνουν σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, τότε θα μπει λουκέτο. Επιπλέον, το σύνολο των ΚΤΕΟ, πρέπει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013, να εκσυγχρονίσει  τον τεχνικό του εξοπλισμό (αυτόματες γραμμές ελέγχου, μηχανογραφικές απαιτήσεις, κάμερες, ελεγκτικές συσκευές, κλπ.) σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Απόφασης, για τη διασφάλιση της ποιότητας και της εγκυρότητας των παρεχόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών. «Σημειώνεται ότι με τις συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές ενισχύεται ιδιαίτερα ο έλεγχος στα συστήματα ταχογράφων των βαρέων οχημάτων, με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Με την εγκατάσταση των ανωτέρω σύγχρονων ελεγκτικών συστημάτων, την καθημερινή on line μεταφορά των στοιχείων όλων των ελεγχόμενων οχημάτων στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου και τη διασφάλιση ποιοτικών προτύπων σε κάθε φάση του ελέγχου, αναβαθμίζεται ουσιαστικά ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Δείτε εδώ την νομοθεσία.  Διαδώστε την σελίδα μας μέσω: