Νέα & ενημερώσεις

Από εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις γύρω από το όχημά σας και όχι μόνο! Όλες οι ενημερώσεις μας δημοσιοποιούνται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μας, για αυτό ακολουθήστε μας και στο social media της επιλογής σας.

 • 0 Χορηγός στο Evia Rally

  5.00 of 3 ψήφοι

    Η IKTEO Εκηβόλος ΑΕ, χορηγός στο Evia Rally Είναι μεγάλη μας τιμή, να χορηγούμε και να βοηθούμε με κάθε τρόπο στην υλοποίηση κάθε είδους δραστηριότητας που γίνεται στην Βόρεια Εύβοια, με σκοπό την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής σε όλους τους τομείς. Την Πέμπτη 7/7/2011 και Παρασκευή 8/7/2011 έγινε ο τεχνικός έλεγχος των διαγωνιζομένων οχημάτων και όχι μόνο! Ευχαριστούμε

 • 0 Πρόσκληση δικύκλων με έδρα την Περιφε/κή ενότητα Ευβοίας για τεχνικό έλεγχο.

  5.00 of 3 ψήφοι

    Πρόσκληση δικύκλων με έδρα την Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας για τεχνικό έλεγχο. Προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο οι δίκυκλες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού καθώς και οι μοτοσικλέτες χαρακτηριζόμενες ως δίκυκλες με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό των οποίων στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης τους η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας για τεχνικό έλεγχο. Κατεβάστε την πρόσκληση από εδώ.

 • 0 Δεν θα ασφαλίζονται από τις 10 Ιουνίου 2011 τα οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

  5.00 of 3 ψήφοι

    Στο ΚΤΕΟ ολοταχώς δύο εκατοµµύρια οχήµατα Στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων (ΚΤΕΟ) οδηγούνται άρον άρον πάνω από 2 εκατ. οχήµατα σε ολόκληρη τη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, από τον ερχόµενο µήνα οι ιδιοκτήτες τους δεν θαµπορούν πλέον να τα ασφαλίζουν! Βάσει του νόµουγια την Οδική Ασφάλεια που ψηφίστηκε πρόσφατα, από τις 10 Ιουνίου 2011 και µετά οι ασφαλιστικές εταιρείες θα ζητούν υποχρεωτικά το ∆ελτίο Τεχνικού Ελέγχου από το ΚΤΕΟ. Από την ίδια ηµεροµηνία, ακριβότερα έως και 200% γίνονται και τα παράβολα για τους εκπρόθεσµους ελέγχους στα ΚΤΕΟ. Πηγή: tanea.gr

 • 0 Χορηγός Αγώνων

  5.00 of 3 ψήφοι

  Η IKTEO Εκηβόλος ΑΕ, Χορηγός αγωνιστικού οχήματος Είναι μεγάλη μας τιμή, να χορηγούμε και να βοηθούμε με κάθε τρόπο στην υλοποίηση κάθε είδους δραστηριότητας, από την Βόρεια Εύβοια. Η εκπροσώπηση της περιοχής μας έγινε από τον Ματθαίο Δημήτριο με PEUGEOT 106 RALLYE στην κατηγορία EA/5 Σύνδεσμος:  istiaianews.blogspot.com Αποτελέσματα:  2011  2012 Ευχαριστούμε Περισσότερα eleutherifoni.blogspot.comΔιαδώστε την σελίδα μας μέσω: